BigHistorySite.com

Waarschuwing: Dit is een automatische vertaling van de machine. Er kunnen onjuistheden of onvolledigheden.

terug naar: hoofdpagina

 

Hoe de "Triple Existence" bestaat


door William McGaughey

 

De bestanddelen van de Triple Bestaan zijn materie, leven en denken. Wat betekent dit?

Materie is een soort wezen dat het fysieke universum bestaat. Samen met energie, het bestaat of werkt in het bijzonder de ruimtelijke locaties op bepaalde tijden. Wij begrijpen de structuur van de materie in de eerste plaats door de chemische elementen zoals geregeld in de periodieke tabel Mendelejev's. Materie is gevonden in het universum, hoewel het is alleen op aarde die de Triple Bestaan optreedt.

Het is belangrijk te realiseren dat de andere twee soorten bestaan, leven en denken, moeten bestaan ook wezenlijk voor hen om überhaupt bestaan. Plato's theorieën ondanks, het idee van het leven of van het denken is niet genoeg om hun bestaan te ondersteunen. Er moet een fysieke basis voor elk afzonderlijk.

Life Ook omvat chemische elementen. De RNA- en DNA-moleculen drukken het speciale kenmerk dat het vermogen andere fysische objecten af te breken en chemisch veranderen in de omgeving voor het doel van het creëren en onderhouden van een eigen structuur en ook om zichzelf te repliceren. In tegenstelling tot andere fysieke wezen, levende wezens bestaan gedurende een beperkte periode die wordt geassocieerd met zijn levenscyclus.

Het is moeilijk te begrijpen hoe dacht fysiek bestaat. Mensen zijn zich bewust van bepaalde mentale ervaringen gehad op bepaalde tijden. Gedachte is onze voelende-interface met de wereld. Neurologen vertelt ons echter dat wat wij ervaren als gedacht het gevolg is van neuron firings in de hersenen. Gedachte is dan ook een elektro-chemisch proces dat bepaalde bewuste ervaringen creëert, terwijl het plaatsvindt. Het is in eerste instantie een evenement.

Als dit alles, gedachte zou nauwelijks verdienste wordt opgenomen in een drie-eenheid van wezens die onze wereld bestaan, maar zou, in plaats daarvan, zijn slechts een attribuut van het leven. Andere dieren hebben vergelijkbare neurale processen die kunnen worden beschouwd soorten denken. Zelfs planten 'weten' wat ze moeten doen om te overleven. Maar het menselijk denken is bijzonder vanwege de impact die het op zijn omgeving heeft gehad. Dit is de meest actieve en machtige kracht actief op aarde vandaag.

Er zijn een aantal harde en snelle regels grenzen Dat september Tussen de drie soorten van zijn. Je ademt kwestie - Voornamelijk stikstof en zuurstof in de lucht. Je drinkt kwestie, wanneer het water, maar ook water vermengd met het product van het leven in de melk of vruchtensap. Je eet het leven, zowel de dierlijke en plantaardige, mineralen, hoewel ook: zoals zout zijn eetbaar. Sociale mores zeggen dat je niet eet het vlees van andere mensen; de menselijke soort als voedsel is off limits. Dacht zelf niet Zorg voor fysieke voeding voor zover ik weet.

Behalve in primitieve godsdienst of extatische visioenen, hoeft Mensenhandel niet communiceren met anorganische materie. Als je iets naar een berg of een meer zeggen, zal het niet reageren. Zulke dingen hebben geen verstand of geluid zender waarmee communiceren. Behalve voor andere mensen, het leven, ook, je hebt een beperkte capaciteit om bewust te communiceren met ons. Dieren zijn expressiever dan planten. Gedomesticeerde dieren tot ons spreken met lichaamstaal dus we hebben een goed idee om wat ze denken, maar kan nooit zeker. Het duurt een ander mens van gedachten met ons te delen in een vereiste en volledige manier. Dat is het bijzondere vermogen van het menselijk ras, waardoor onze soort zo krachtig.

Ten aanzien van haar rol in de Triple bestaan, is het denken in verband met de collectieve werking van de mensheid, met name wat betreft het gebruik van fysieke middelen. Wat is beperkt tot "denken" per se maakt niet uit zo veel als hoe gedachte neemt de leiding van die materiële middelen, waardoor de wereld een andere plek. Dus veel van wat we zien in onze wereld is kunstmatig - dat wil zeggen, door de mens veroorzaakte - en elk van deze objecten kan worden herleid tot een bepaalde gedachte of een reeks van gedachten die leiden tot de oprichting gaf.

Als je om je heen kijkt, zie je voorbeelden van de drie soorten wezen, die samen omvatten de Triple Bestaan. Kijk naar de oceaan en zie je water. Kijk naar de lucht en je ziet de wolken of sterren. Zijn voorbeelden van anorganische materialen. Ook als je kijkt neer op de aarde, kunt u rotsen of zand te zien.

Om je heen is ook het bewijs van het leven. U en uw medemensen zijn voorbeelden van dit soort wezen. Er zijn ook honden, katten, vee, vogels, eekhoorns, insecten, wormen en andere dieren. Nog meer prominent is het plantenrijk die planten van verschillende soorten omvat. Dat deel van de aarde niet bewoond door de mens wordt gegeven over aan levensvormen die wij wilde noemen.

Wanneer ik spreek van het denken in de drie-eenheid van wezens, denk ik in de eerste plaats van kunstmatige objecten gevonden in de wereld. Natuurlijke landschappen zijn vervangen door stedelijke habitats met betonnen constructies, machines en gebruiksvoorwerpen gemaakt van metaal, plastic of hout. Als je binnen bent, zie je dit type object bijna uitsluitend. Toegegeven, ze zijn samengesteld uit materie, maar het is het menselijk denken dat ze al hun onderscheidend design en doel heeft gegeven. Gedachte is de stoel die je zit op gemaakt. Het is gebleken houten residu planten leven in een bezemsteel. Het is siliciumkorrels omgezet in glas dat kan vasthouden drinkwater.

Zelfs als deze verschillende objecten zijn producten van het denken in plaats van zichzelf dacht, zou ik hen associëren met die derde lid van de Triple Bestaan meer dan met het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Net als het leven verslindt anorganische materialen om zichzelf in stand te houden, zodat gedachte eigent zowel materie en leven aan haar doelstellingen aan te passen. Omgekeerd is de wereld die we bewonen substantieel bestaat uit product denken's.

Denk aan de impact die het leven heeft gehad op de samenstelling van de aarde. De calcium skeletten achtergelaten door koraal en andere zeedieren hebben in de aarde immense lagen van kalksteen geproduceerd. De rotte en gecomprimeerde resten van planten die honderden miljoenen jaren geleden leefden rijke vindplaatsen van steenkool, aardolie en aardgas hebben verlaten. Dus de menselijke intelligentie, ook, is verlaten van zijn resten in de aarde fysieke omgeving. Machines ontworpen, gebouwd en geëxploiteerd door te denken mensen hebben de natuurlijke wereld getransformeerd in overeenstemming met de doelen die via de menselijke samenleving.

Processen gedachte zijn enigszins uniek in dat hun diepste creaties afhangen verzamelde kennis van de mensheid. Alle uitvindingen of inzichten gehad door veel verschillende personen worden geconcentreerd in een enkele, universeel toegankelijk systeem van de technologie. Het is de mensheid unieke vermogen om te communiceren die dit mogelijk maakt. En menselijke technologie heeft getransformeerd de voorwaarden op aarde.

De mensheid is ook een unieke bewust van de beperking dat de toestand van het leven op zichzelf heeft opgelegd in de dood. Persoonlijke gedachte systemen die genetische continuïteit niet kan vervangen plotseling tot een einde komen. Hoewel de 'lagere' vormen van leven ook de dood te ervaren, alleen wij in staat zijn om dat feit goed voor de tijd aankomt overwegen. Het is een beangstigend gevoel om te denken dat we als denkende wezens zullen op een dag ophouden te bestaan. Kan men zich voorstellen hoe het voelt om te gaan door een proces van ophoudt te bestaan?

Voor sommigen religie biedt troost in het gezicht van een zekere dood. Ik eindig met een treurige melodie wiens teksten worden toegeschreven aan Charles Wesley, de bekende Methodist hymne schrijver. Het gaat:

En ik ben geboren om te sterven?
Om dit lichaam vast te stellen!
En moet mijn trillende geest vliegen
In een onbekende wereld?

 Een land van de diepste schaduw,
Doorboorde door menselijke gedachte;
De sombere gebieden van de doden,
Waar alle dingen worden vergeten.

Zodra van de aarde ik ga,
Wat zal er van mij?
Eeuwig geluk of wee
Moet dan mijn deel zijn!

Gewekt door het trompetgeschal,
Ik uit mijn graf zullen opstaan;
En zie de rechter met heerlijkheid gekroond,
En zie de vlammende hemel! "

Er is hier gekwelde conflict tussen de eeuwige gedachte en vergankelijk leven, beide onderdeel van de Triple Bestaan. We staan op de kruising van verschillende sferen. Of gedachte kan bestaan zonder leven (kunstmatige intelligentie) is een dringende zorg van onze tijd.

terug naar: hoofdpagina

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans  

vereenvoudigd Chinees - Indonesisch - Turks - Pools - Russische  

 

COPYRIGHT 2015 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://www.bighistorysite.com/howitexistsk.html