Een Kosmologie van de materie / Leven / Thought"">

BigHistorySite.com

terug naar: hoofdpagina

Geschiedenis van de Triple Bestaan: Materie, Leven, en Dacht

Over het boek van William McGaughey

 

I. Inhoudsopgave

 

Geschiedenis van de Triple Bestaan: Materie, Leven, en Dacht


door William McGaughey

Hoofdstuk 1 Oorsprong van de Kosmos
Hoofdstuk 2 De Aarde en het zonnestelsel
Hoofdstuk 3 Life Verschijnt op aarde
Hoofdstuk 4 de menselijke soort Verschijnt
Hoofdstuk 5 Het begin van de menselijke cultuur en Gedachte


Hoofdstuk 6 Het Eerste Tijdperk van de Beschaving: Ontwikkeling van Imperial Government
Hoofdstuk 7 De Tweede Tijdperk van Civilization : Ontwikkeling van Wereld Religie
Hoofdstuk 8 Het Derde Tijdperk van Civilization : Ontwikkeling van Koophandel en Onderwijs
Hoofdstuk 9 De Vierde Tijdperk van Civilization : Ontwikkeling van nieuws en entertainment
Hoofdstuk 10 De Vijfde Tijdperk van de Beschaving : Ontwikkeling van Computers


Hoofdstuk 11 Intelligente Machine Life
Hoofdstuk 12 Over GroteGeschiedenis


appendix
bibliografie
index

 

II. Overige informatie over het boek

Prijs: $ 26,95 per exemplaar

Uitgever : Thistlerose Publicaties - Zie Publisher's Website

Distributie: via Bookmasters , Ashland , OH

ISBN: 978-0-9-605630-7-4

Type boek: 5.5 " x 8.5 " , 544 pagina's , 10 punt Palatino lettertype voor tekst

Illustraties: 170 zwart-wit

Tafels: 31

Andere : heeft appendix , bibliografie en index

Om rechtstreeks van uitgever bestellen: Stuur een cheque of postwissel voor $ 26,95 ( in Amerikaanse dollars ) aan : Thistlerose Publications , 1702 Glenwood Avenue , Minneapolis , MN 55405 , USA plus $ 3,95 shipping & handling ( buitenlandse bestellingen : $ 10,00 shipping & handling ) . Zorg ervoor dat u deze informatie voegen: naam, postadres , e-mailadres. Het boek kan worden teruggegeven in goede staat voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen indien u niet tevreden bent . ( Verzend-en administratiekosten niet terugbetaald)

link naar de uitgever site'm: Thistlerose.com

 

III. Over de auteur

Een 1964 afgestudeerd aan Yale University , William McGaughey presenteerde een nieuwe theorie van de wereldgeschiedenis in zijn boek vijf tijdperken van beschaving , gepubliceerd in 2000 . Een metgezel boek , Ritme en zelfbewustzijn , werd gepubliceerd in het volgende jaar. McGaughey was programma voorzitter van de jaarlijkse conferentie van de Internationale Vereniging voor de vergelijkende studie van Beschavingen in New Orleans in 2011 op de 50ste verjaardag van haar oprichting in Salzburg , Oostenrijk , door een groep van prominente historici . Hij nam ook deel aan de Globalistics - 2013 internationale wetenschappelijke conferentie in Lomonosov Moscow State University in oktober 2013. McGaughey behoort tot de nieuw gevormde Internationale Grote Geschiedenis Association en momenteel woont in Minneapolis.

 

IV. Korte beschrijving van de thema's boek

Deze geschiedenis , in het genre van Grote Geschiedenis , vertelt het verhaal van de schepping van het universum focussen op drie soorten zijn: materie , leven en denken. Het verhaal van schepping van materie in dat het Big Bang , de vorming van sterren en van het zonnestelsel en de planeet aarde . Het verhaal van het leven omvat de oorsprong en evolutie van levende soorten , waaronder Homo sapiens . Het verhaal van het denken is het verhaal van het menselijk denken in zijn verschillende vormen met de verwachting dat denkprocessen kunnen worden gerepliceerd met toenemende complexiteit door machines . Menselijk denken is belichaamd in woorden , eerst gesproken en daarna geschreven , en in verbale en wiskundige formuleringen in gedrukte teksten of elektronische coderingen . In de periode van de beschaving , wordt gedachte uitgedrukt door middel van opeenvolgende communicatietechnologieën. Het wordt belichaamd in instellingen functioneren in de samenleving en in machines . De wereldgeschiedenis is de manifestatie van de creatieve gedachten van de mens en van de strijd om de macht en positie binnen menselijke gemeenschappen . Echter, de toekomst van kunstmatige intelligentie liggen.

 

V. Aanbevelingen

“ Als historicus van Zuid-Azië , ik vergelijkende wereldgeschiedenis kennis met de Universiteit van Minnesota , samen met een aantal collega's . William McGaughey briljante verhandeling over wereldgeschiedenis en grote geschiedenis vertegenwoordigt een nieuwe historiografische dimensie die ons terug naar een tijd lang voor de menselijke beschaving begon en dekt het leven in zijn vele vormen , samen met andere gebeurtenissen van causale betekenis.”

- David Kopf , emeritus hoogleraar geschiedenis , Universiteit van Minnesota


“ In onze tijd hebben we te maken met verschillende systemen die een grote impact op ons leven , onze beschaving en onze kleine planeet Aarde hebben . Daarom is het boek geïntegreerde benadering van het leven in de zeer brede context van de kosmologie en beschaving bereidt ons voor een beter begrip van het doel en de strategie van wezens zoals ons in de huidige ontwikkeling van de kosmos .”

- Dr Andrew Targowski , Western Michigan University , voorzitter emeritus van de Internationale Vereniging voor de vergelijkende studie van beschavingen , de maker van de Poolse Infostrada ( informatiesnelweg)


“ Dit is een filosofisch rijk boek dat de lijn van universele geschiedenis door Polybius , Kant , Herder , en Christian blijft . Het brengt ons van het begin van het heelal door een reeks oorspronkelijk bedacht beschavingen naar de halve fantastische tijdperk van kunstmatige intelligentie.”


- Professor Tatiana Shestova , faculteit van de wereldwijde studie , Lomonosov Moscow State University

cover

schutblad van het boek

 

is: cosmohistorian --- terug naar: hoofdpagina --- zijn: de tijd is gekomen

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans  

vereenvoudigd Chinees - Indonesisch - Turks - Pools - Russische 

COPYRIGHT 2014 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://www.bighistorysite.com/aboutthebookk.html