BigHistorySite.com

Waarschuwing: Dit is een automatische vertaling van de machine. Er kunnen onjuistheden of onvolledigheden.

terug naar: hoofdpagina

over Gedachte

Ik ben ongemakkelijk met de gedachte te associëren met het leven en toe, want de gedachte lijkt mij een proces in plaats van een soort wezen zijn. Het is een intieme menselijke ervaring dwars door de hersenen. Toch is de gedachte geassocieerd met iets vergelijkbaar met de andere twee typen zijn.

Om het op gelijke voet met de materie en het leven te zetten, zou ik zeggen dat wat we hier gezien is het product van het denken tentoongesteld in de wereld. Er wordt gedacht dat we zien tot uiting in objecten die zijn gemaakt door de mensheid op aarde.

Hetzelfde geldt voor het leven. We hebben het over planten en dieren bevolken de aarde over hen in plaats van het DNA. Wat wij leven noemen is de zichtbare manifestatie.

Zelfs heeft kwestie een "seed" van welk materiaal objecten worden gemaakt. Maar we praten over wat we kunnen zien en aanraken in plaats van de atomaire of moleculaire structuren.

Laten we Bunun maken een onderscheid tussen een full-blown en het zaad van waaruit het is gemaakt. Op deze manier kunnen we de gedachte, het zaad te zetten, op dezelfde voet als de andere twee soorten van zijn.

Het zaad van de materie is de atomaire en subatomaire deeltjes. Het zaad van het leven is de procreativ de cel met zijn DNA. Het zaad van het denken wordt gezien als een intiem proces - wat we ervaren als bewuste wezens onmiddellijk.

Uit het zaad komt full-blown wezen, een volwassen manifestatie van de aard ervan. Fysieke wezen is een uitvloeisel van atomaire structuren. Levende planten en dieren zijn uitwassen van het DNA. Objecten die door de mens zijn het resultaat van bewust denken.

Dus, dacht op dezelfde voet te zetten als de andere twee soorten zijn, moeten we verwijzen naar de producten van het denken in plaats van het denken zelf. Het proces loopt door tot zijn eigen wereld te creëren. Wat is importante hier is hoe individuele gedachten creëren een kunstmatige fysieke wereld van de collectieve kennis van de mensheid door middel van het mechanisme van de getallen en woorden.

Met betrekking tot het denken, de mens is de aanstichter die staat binnen en achter de handelingen van denken. De relatie is anders dan in het geval van materie en leven. De mens denkt dat door middel van woorden. Woorden facilitator van de gemeentelijke activiteit en begrip. Wat wij dachten dat in dit verband is echt het collectieve product van het menselijk denken - de gedachte van het veroorzaken van bepaalde dingen appea zijn in de wereld.

Mensen kunnen de producten van het denken te observeren omdat ze het leven te observeren en materie is dat we zijn echt te dicht bij de gedachte zelf om objectief te begrijpen aangezien het proces fuseert met onze eigen identiteit.

Gedachte Wordt een wereldse object op deze manier: Ten eerste is er dierlijke menselijk denken. De gedachte is meegedeeld aan anderen in de gesproken woorden. In een latere fase worden de woorden geschreven. Schrijven verhoogt hun aanwezigheid in de menselijke wereld. Geschreven woorden worden afgedrukt dan om het bereik van hun invloed uit te breiden. Cultura gehouden samen met geschreven taal wordt gecreëerd.

Dus dacht Uitgedrukt in geschreven woorden bec maar de kennis die werd geformuleerd in schriftelijke communicatie. De wetenschappelijke revolutie kwam instructies kan veranderen de fysieke wereld. volwassen fase gedachte bracht het wijdverbreide gebruik van fysieke bronnen van de aarde in objecten die de mensheid op een bepaalde manier geserveerd. Zo kunstmatig leven en materiële objecten verbonden Resources gevonden onder de soorten wezens op aarde.

is: cosmohistorian --- terug naar: hoofdpagina --- zijn: de tijd is gekomen

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans  

vereenvoudigd Chinees - Indonesisch - Turks - Pools - Russische  

COPYRIGHT 2016 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden

http://www.bighistorysite.com/aboutthoughtk.html