WebSiteTranslations

 

Website Vertalingen

(translationsk.html)

NEDERLANDS

 

Alle websites in de lijst volgende werd oorspronkelijk in het Engels geschreven door William McGaughey. De helft van hen werden vertaald in andere talen met behulp van een machine, zoals vertaler Babelfish of Google. Half Waren niet. Deze pagina meldt De vertaling status van William McGaughey twaalf websites. De hoofdpagina van elk, in verband met deze, verschijnt in de vertaling.

 

Deze pagina, Website Vertalingen, is vertaald in het -

?ngilizce
Frans
Spaans
Duits
Portugees
Italiaans
vereenvoudigd Chinees
Indonesisch
Turks
Pools
Russisch

 

De verschillende categorieën van de vertaling zijn als volgt:

(A) alleen Engels
(B) Engels + 5 andere talen (Frans, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans)
(C) Engels + 10 andere talen (Frans, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans, vereenvoudigd Chinees, Indonesisch, Turks, Pools, Nederlands)
(D) Engels + 11 andere talen (Frans, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans, vereenvoudigd Chinees, Indonesisch, Turks, Pools, Nederlands, Russisch)

De Nederlandse taal: In 2007 waren er naar schatting 21 miljoen moedertaalsprekers van het Nederlands in de wereld, waardoor dit de 56 meest gesproken taal in de wereld. Het aandeel van de wereldbevolking voor native speakers in 2007 was 0,32%. Het totaal aantal Nederlandse sprekers in de wereld dat jaar was 21 miljoen personen.

bronnen:

Wikipedia Lijst van talen per Aantal native speakers
Wikipedia Lijst van talen door Total Aantal Luidsprekers
Vistawide Top 30 talen door Aantal moedertaalsprekers (Ethnologue 2005)

 

 

1.http://www.billmcgaughey.com/BillMcG.html (vertaald talen categorie B)
2.http://www.bighistorysite.com (vertaald talen categorie D)
3.http://www.worldhistorysite.com (vertaald talen categorie C)
4. http://www.identityindependence.com (vertaald talen categorie B)
5.http://www.shorterworkweek.com (vertaald talen categorie B)
6. http://www.goldparty.org (vertaald talen categorie B)
7.http://www.landlordpolitics.com (vertaald talen categorie A)
8.http://www.newindependenceparty.org (vertaald talen categorie A)
9.http://www.newdignityparty.org (vertaald talen categorie A)
10.http://www.thistlerose.org (vertaald talen categorie A)
11. http://www.neonixonian.org (vertaald talen categorie A)
12. http://www.billforpresident.org (vertaald talen categorie A)

Een korte beschrijving van de collectie van twaalf websites Bill McGaughey's

De volgende zijn meertalige websites:

1. BillMcGaughey.com: Dit is de persoonlijke website van Bill McGaughey, de maker van deze verzameling van websites. Bij sommige duplicatie, de site bevat links naar 205 ondergeschikte pagina's. Sommige van de pagina's die betrekking hebben op McGaughey's familie achtergrond, een deel van zijn verzameling geschriften, sommigen om zijn gevechten als verhuurder of zijn diverse politieke campagnes, sommigen om zijn pleidooi voor arbeidstijdverkorting, een aantal boeken van de geschiedenis, en een aantal theoretische werkt op andere onderwerpen. Met ingang van dit schrijven, Bill McGaughey is een 75-jarige getrouwde man die, tot een groei in de Detroit gebied, heeft het grootste deel van zijn leven in Minneapolis-St Paul, Minnesota doorgebracht. Hij is een Yale gediplomeerde, klasse van 1964.

2. bighistorysite.org: Deze website is gemaakt om te presenteren en uit te leggen een prospectieve boek van Bill McGaughey getiteld "Geschiedenis van de Triple bestaan. Materie, Leven, en dacht" Het is een werk op het gebied van "grote geschiedenis" ontwikkeld door de Australische geschiedenis professor David Christian, die heeft ingestemd met een voorwoord te schrijven. Het idee is dat drie verschillende soorten wezen bestaan ??in het universum en elk heeft een verhaal te vertellen. Het fysieke heelal is 13,8 jaar oud. Het leven verscheen op een ronde aarde 3,5 miljard jaar geleden. Beschaafde samenlevingen, belichaamt het menselijk denken, bestaan ??al ongeveer 6.000 jaar.
Elke periode heeft een verhaal te vertellen dat helpt te verklaren hoe onze wereld kwam te zijn. De ontwikkelde in McGaughey's vorige boek concepten, vijf tijdperken van Civilization, gelden voor de periode van de menselijke samenlevingen. Er zijn 19 afzonderlijke artikelen op deze site.

3. worldhistorysite.com: Dit boek van Bill McGaughey, "Vijf tijdperken van de beschaving", die in 2000 werd gepubliceerd, is een geschiedenis van de beschaafde samenleving focussen op de opeenvolgende ontwikkeling van belangrijke instellingen in de samenleving, zoals de overheid, godsdienst, handel, en entertainment. In de loop der jaren hebben menselijke samenlevingen worden steeds complexer als nieuwe instellingen zijn ontwikkeld. Communicatietechnologie is een drijvende kracht in de ontwikkeling van nieuwe types van de samenleving. Momenteel is de computer is op het snijvlak van de vooruitgang in het vormgeven van de menselijke societies.This website bevat 105 afzonderlijke pagina's.

4. identityindependence.com: Dit is een website over persoonlijke identiteit, zowel in het algemeen en met betrekking tot het zijn een Amerikaan. Het idee van de identiteit van de onafhankelijkheid is dat u krijgt om je eigen identiteit Ongeacht de druk in de samenleving ervoor kiezen om bepaalde rollen te accepteren. Persoonlijke identiteit is vooral een probleem voor wit de mannetjes in onze samenleving. McGughey heeft ervoor gekozen om dit probleem het hoofd te pakken op deze site. Er zijn 93 afzonderlijke pagina's.

5. shorterworkweek.com: Bill McGaughey heeft een lange tijd voorstander van wetgeving om kortere werktijden in de Verenigde Staten te bereiken. Hij eigen beheer uitgegeven boek ter ondersteuning van deze doelstelling in 1979 de titel "een kortere werkweek in de jaren 1980", en in 1989 publiceerde een andere, co-auteur met de voormalige Amerikaanse senator Eugene McCarthy, door middel van Praeger getiteld "niet-financiële Economics The Case for Shorter Hours of Work "Hij was actief in 1989 in supportng wetgeving voor de Conyers wetsvoorstel te verminderen werktijd, zowel door hemzelf en als de leider van een kleine organisatie in Minnesota. Deze meertalige website bevat 65 afzonderlijke artikelen.

6. goldparty.org: Deze web-site, met 15 aparte pagina's, presenteert een politieke fantasie die de politieke macht kan worden bereikt door de ontwikkeling van krachtige persoonlijke prikkels binnen politieke partijen. In het bijzonder zou individuen krediet worden gegeven in de vorm van punten voor het doen van politieke werk en dat het aantal punten "eigendom" van een persoon zou zijn of haar stem kracht Bepaal binnen een organisatie. Tus, kan een anti-plutocratisch organisatie worden gemaakt met behulp van dezelfde soorten prikkels die werkzaam zijn in een economie gebaseerd op het ongelijke bezit van geld.
 
De volgende websites zijn alleen in het Engels:

7. landlordpolitics.com: geworpen in de lokale politieke strijd in zijn rol als een binnenstedelijke verhuurder in Minneapolis, Bill McGaughey lid geworden van Minneapolis Property Rights Action Committee in de jaren 1990 en 2000, onder leiding van een charismatische tafeltennis speler en ondernemer genaamd Charlie Disney. Hijzelf werd later co-leider van de groep. Deze website, met daarin 197 afzonderlijke pagina's beschrijft tal van gevechten gevoerd door deze groep verhuurders over een periode van twee decennia tegen de stadsambtenaren en groepen die vijandig tegenover hen afgesloten met een enorme verandering in het stadsbestuur in 2001 waren.

8. newindependenceparty.org: In 2008, Bill McGaughey liep voor het Congres in het 5e district Minnesota als kandidaat van de Onafhankelijkheidspartij. Hij eindigde als derde aan Democraat Keith Ellison en Republikeinse Barb Davis White, het aantrekken van 22,318 stemmen of 6,92% van het totaal. Deze website bevat standpunten met betrekking tot de verkiezingen en de kandidaat verhaal van zijn campagne.

9. newdignityparty.org: Als een nederlaag in de lokale politiek nog niet genoeg is, William McGaughey liep voor burgemeester van Minneapolis in 2009 op een zelf gecreëerde ticket met twee andere mannen, beiden Minneapolis verhuurders, de waarvan zij de naam "New Dignity partij". Zijn campagne, onder andere, openlijk gepleit voor blanke mensen in een omgeving van extreme toxiciteit met betrekking tot race. Lopen tegen 27 andere kandidaten in de verkiezingen met behulp van "gerangschikt keuze stem uitbrengen" voor de eerste keer, McGaughey blijkbaar kwam over als een racist, het aantrekken van slechts 230 stemmen.

10. thistlerose.org: Dit is de website voor roomates Thistlerose Publications Bill McGaughey gebruikt om zijn boeken te publiceren, meestal in paperback. Sommige van de titels zijn: een kortere werkweek in de jaren 1980 (gepubliceerd in 1981), Punchdrunk Man Reader (gepubliceerd in 1988), niet-financiële economie: de behuizing voor minder uren van het werk (coauthored met Eugene McCarthy en gepubliceerd in 1989), een Amerikaanse -Mexico-Canada Vrijhandelsovereenkomst: Do We Zeg enkel nr (gepubliceerd in 1992), vijf tijdperken van Civilization: World History opkomende in Five beschavingen (gepubliceerd in 2000), Rhythm and Self-Consciousness: New Idealen voor een elektronische Civilization ( gepubliceerd in 2001), de Independence Party en de toekomst van derden Politiek (gepubliceerd in 2003), en op de stemming in Louisiana: Running for president to Fight National Decay (gepubliceerd in 2004).

11. neonixonian.org: Bill McGaughey had een andere website ondersteunen van "progressieve Republikeinen", waarvan de domeinnaam Hij gaf aan iemand die beloofde om deze zaak agressiever te steunen in zijn plaats, creëerde hij een website met de titel "neonixonian" die streefde naar verbetering van het bezoedeld afbeelding van Richard Nixon, een veel verguisde politieke figuur.

12. billforpresident.org: Een Glutton voor de straf, Bill McGaughey liep voor President nogmaals in 2016 als kandidaat in de Democratische presidentskandidaat primaire New Hampshire. Het resultaat was een sombere 17 stemmen. Als dit niet genoeg waren, McGaughey Werd ziek in New Hampshire en moest worden opgenomen in het ziekenhuis voor meerdere dagen. Donald Trump werd in plaats daarvan verkozen tot president van dat jaar. In 2016 McGaughey Werd een medisch patiënt verdacht van het hebben van dementie. (Maar hij is goed genoeg om deze websites te doven.)

naar: Neem contact met ons

 

Klik voor een vertaling in:

?ngilizce - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans    

vereenvoudigd Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

(Klik op onderstreepte van ah taal hierboven om goto tekst van dezelfde pagina vertaald in die taal)

    

COPYRIGHT 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://www.bighistorysite.com/translationsk.html